THEORIECURSUS IN 1 DAG

Wil jij ook op een leuke manier theorie leren en kunnen slagen voor het auto theorie-examen? Heb je moeite met leren uit een theorieboek? Dan ben je bij Sowieso Geslaagd op het juiste adres!

Bij Sowieso Geslaagd vinden we het belangrijk dat je de theoriestof goed beheerst. Tijdens de theoriecursus behandelen we alle onderdelen van het CBR theorie-examen en leer je daarnaast ook alles wat je moet weten met betrekking tot deelname aan het verkeer. Van verkeersregels en verkeersinzicht tot gevaarherkenning en de betekenis van verkeersborden. Want naast verantwoord theorie leren willen we vooral dat je veilig kunt deelnemen aan het verkeer.

Je hoeft tijdens onze theoriecursus dus geen examen antwoorden of trucjes te verwachten. Wel leren we je op een leuke, interactieve manier de meest recente theoriestof en geven we je handige adviezen waar je echt wat aan hebt. Zowel voor het theorie-examen als voor het latere praktijkexamen.

Tijdens onze theoriecursus in 1 dag wordt alles op een gemakkelijk te begrijpen manier uitgelegd en behandeld. Onze theorieles is daarom ook zeer geschikt voor mensen met faalangst, dyslexie of leerproblemen. Bij Sowieso Geslaagd sta jij namelijk centraal.

Overzicht data's

CursusdataLocatiePlekAanmelden
5 Oktober 2017Zwolle12Aanmelden
12 Oktober 2017Zwolle10Aanmelden
19 Oktober 2017Zwolle12Aanmelden
26 Oktober 2017Zwolle12Aanmelden
2 November 2017Zwolle15Aanmelden
9 November 2017Zwolle15Aanmelden
16 November 2017Zwolle12Aanmelden
23 November 2017Venlo