Het is een feit! Je theorie halen in 1 dag, kan nu ook in Venlo. De theoriecursus wordt gegeven in zaal Limianz gelegen naast het VVV Venlo stadion. Binnen 1 dag stomen de opleiders van sowiesogeslaagd.nl u klaar voor het theorie examen die gelijk na de cursus wordt afgenomen. 

Bij sowiesogeslaagd.nl staat de cursist centraal, om iedereen de aandacht te kunnen geven die ze verdienen bestaan de klassen nooit uit meer dan 12 personen. Er word voor een luxe lunch gezorgd en alles word op een makkelijke en begrijpelijke manier uitgelegd. Doormiddel van ezelsbruggetjes zorgen wij er voor dat al onze cursisten alle stof beheersen.

Je theorie halen in 1 dag hoeft niet duur te zijn, sterker nog met een dagcursus komt u zelfs voordeliger uit! Uitgaande van het feit dat een boek en oefenset ruim €55,- euro kost en u er meer dan 20 uur studie in moet steken. Is de deal van €89,- bij sowiesogeslaagd.nl vooral tijd besparing. U rond de gehele cursus immers af in maar 7 uurtjes!! 

Verhoog je slaagkans met een 1 daagse theoriecursus in Venlo! Daar waar de slagingspercentage gemiddeld maar op 40% ligt bij zelfstudie is dat met een 1 daagse theoriecursus 80 tot 90%!!!

Toch niet geslaagd? Geen probleem u krijgt de gehele cursus nogmaals en geheel kostenloos. U betaald alleen €50,- voor het examen.