Auto theorie halen

Wil jij ook jouw auto theorie halen, zodat je verder kunt met rijlessen en weer een stap dichter bij het rijbewijs komt? Vind je het lastig om te leren uit boeken of wil je jouw auto theorie halen zonder hiervoor dagen te moeten zwoegen? Dan ben je bij Sowieso Geslaagd aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat onze cursisten hun auto theorie halen op een makkelijke en efficiënte manier. Dit doen wij met cursussen die slechts één volle dag duren en direct worden gevolgd door het examen bij het CBR. Wil je ook jouw auto theorie halen en daarom meer weten over onze cursussen? Lees dan verder op de website of meld je direct aan.

Auto theorie halen in één dag

Bij Sowieso Geslaagd weten wij dat het niet altijd eenvoudig is om het theoriegedeelte van het rijbewijs te behalen. Sommige van onze cursisten hebben dyslexie, leerproblemen of faalangst, wat het lastiger maakt om te leren. Anderen vinden het prettig om klassikaal les te krijgen en kunnen zo de stof eenvoudiger tot zich nemen. Alle cursisten die wij hebben, hebben echter één gemeenschappelijk doel: hun auto theorie halen. Daarom geven wij cursussen die slechts één dag duren en op een interactieve manier zijn vormgegeven. Zo leer je in korte tijd de kennis die je nodig hebt om je auto theorie te halen.

Je auto theorie halen is niet een doel op zich, maar is natuurlijk een onderdeel van het behalen van je rijbewijs. Daarom vinden wij het bij Sowieso Geslaagd dan ook van groot belang dat wij geen antwoorden voorzeggen of trucjes aanleren, maar dat de stof die ook in de praktijk toegepast moet worden wordt beheerst door onze cursisten. Zo kun je bij Sowieso Geslaagd niet alleen je auto theorie halen, maar bezit je de kennis ook nog wanneer je deze in praktijk moet brengen.

Meld je nu aan!

Hoe ziet zo’n cursus er uit?

Bij ons kun je jouw auto theorie halen binnen één dag. ’s Ochtends verzamelen we met alle cursisten op de afgesproken locatie. Het kan daarbij zijn dat je jouw auto theorie halen wilt door een cursus in Deventer, Zwolle, Venlo of Tilburg te volgen. Daarna wordt er zes uur lang op een leuke, ontspannen en interactieve manier lesgegeven door onze experts, zodat je na de dag alle kennis bezit die nodig is. Natuurlijk wil je dan ook direct je auto theorie halen. Dat begrijpen wij en daarom hebben we na deze zes uur vervoer voor de cursisten klaar staan die hen naar het dichtstbijzijnde CBR brengt om je examen af te leggen. Natuurlijk wordt er tijdens de dag gezorgd voor lunch en frisdrank, zodat de concentratie optimaal blijft.

Neem contact op

Wil je meer weten over onze cursus of wil jij je auto theorie halen in één dag, maar heb je nog vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 085-065 67 77 of wanneer je mailt naar info@sowiesogeslaagd.nl. Wij geven dan antwoord op al je vragen, zodat je jouw auto theorie halen kunt op een manier die past bij jou.