Dagcursus

Zie jij ook zo op tegen het autotheorie examen dat je moet afleggen voordat je op mag voor het praktijkgedeelte van je rijbewijs? Dan ben je niet de enige! Gelukkig is het vaak eenvoudiger dan je vooraf denkt, zeker wanneer je een dagcursus volgt om de benodigde kennis op te doen. Tijdens een dagcursus leer je in één dag alles wat je behoort te weten en maak je een steeds grotere kans om te slagen voor je examen. Doordat je na de dagcursus direct het examen aflegt blijft de opgedane kennis goed bij en zul je weer een stap dichter bij het rijbewijs komen.

Wat leer je tijdens een dagcursus?

Tijdens de dagcursus leer je alle benodigde kennis om het examen goed of zelfs foutloos af te kunnen leggen. Bij Sowieso Geslaagd weten wij uit ervaring dat dit voor iedereen mogelijk is, maar sommige cursisten het lastig vinden om zelf uit een boek te moeten leren. Daarom wordt er tijdens de dagcursus op een interactieve en leerzame manier mondeling ingegaan op alle stof. Op deze manier kun je ook bij ons terecht wanneer je bijvoorbeeld last hebt van faalangst, dyslexie of een andere leerstoornis. Natuurlijk zijn ook cursisten zonder deze problemen bij ons van harte welkom.

Tijdens de dagcursus zullen geen antwoorden voorgezegd worden of trucjes aangeleerd worden. Bij Sowieso Geslaagd vinden we het namelijk veel belangrijker dat jij uiteindelijk de kennis bezit die niet alleen belangrijk is tijdens het examen, maar ook later tijdens de praktijklessen of nadat je het rijbewijs hebt behaald. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze cursisten de stof na de dagcursus beheersen, wat uiteindelijk zal leiden tot het goede resultaat tijdens het examen.

Meld je nu aan!

Hoe ziet de dagcursus er uit?

De dagcursus begint ’s ochtends op de door jou gekozen locatie. De dagcursus van Sowieso Geslaagd vindt plaats in Venlo, Deventer, Zwolle of Tilburg. Nadat je bent gearriveerd zal je gedurende zes uur les krijgen van onze specialisten. Natuurlijk is dit een lange zit, maar dankzij de interactieve werkwijze wordt onze dagcursus door de cursisten niet als lang ervaren. Ook zorgen wij tijdens de dagcursus voor een lunch en frisdrank, zodat je geconcentreerd het programma kunt doorlopen. Heb je alle benodigde kennis opgedaan en ben je klaar met de dagcursus? Dan zorgen wij voor vervoer naar de dichtstbijzijnde CBR, zodat je direct het examen af kan leggen en alle moeite die je tijdens de dagcursus hebt moeten doen wordt beloond met een voldoende voor je autotheorie.

Neem contact op

Wil jij een dagcursus van Sowieso Geslaagd gaan volgen? Dan kan je jezelf eenvoudig aanmelden via onze website. Weet jij nog niet zeker of onze dagcursus voor jou uitkomst biedt om dichter bij je rijbewijs te komen of heb je nog algemene vragen over de dagcursus? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar door te bellen naar 085-065 67 77 of wanneer je jouw vraag mailt naar info@sowiesogeslaagd.nl. Onze experts geven je dan graag antwoord en hopen je snel te mogen verwelkomen op één van onze locaties.