Theorie cursus in 1 dag

Wil jij je theorie cursus in 1 dag afronden, zodat je binnen zeer korte tijd klaar bent voor het examen? Dan ben je bij Sowieso Geslaagd aan het goede adres. Wij zorgen dat je met onze theorie cursus in 1 dag klaar bent voor het examen en je deze dan ook dezelfde dag nog kunt maken. Wil je weten hoe onze theorie cursus in 1 dag eruit ziet of wil je meer weten over Sowieso Geslaagd? Dan vind je deze informatie op deze pagina of op de rest van onze website. Hier kun je jezelf ook eenvoudig aanmelden voor één van de cursusdagen bij jou in de buurt.

De weg naar je rijbewijs

Voor veel van onze cursisten is het behalen van hun theoriegedeelte van het rijbewijs een groot struikelblok. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat de cursist al meerdere malen is gezakt of omdat de cursist er niet aan toekomt om te leren of het examen te maken. Bij ons ben je dankzij onze theorie cursus in 1 dag klaar met het leren en maken van je examen. Wil jij ook snel deze stap maken en verder gaan met de reis naar je rijbewijs? Dan ben je welkom bij ons om je theorie cursus in 1 dag af te ronden inclusief het examen bij een CBR locatie in de omgeving.

Natuurlijk vinden wij het bij de theorie cursus in 1 dag ook van belang dat je de benodigde kennis opdoet, die je later ook weer tijdens de praktijk nodig zult hebben. Wij geven dan ook geen antwoorden en trucjes, maar zullen ervoor zorgen dat je na onze theorie cursus in 1 dag klaar bent om zowel het examen te halen als de kennis in de praktijk toe te passen.

Meld je nu aan!

Jouw theorie cursus in 1 dag boeken

Wanneer je beslist dat jij jouw theorie cursus in 1 dag wil gaan volgen ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt de theorie cursus in 1 dag volgen in Deventer, Venlo, Tilburg of Zwolle. Wanneer je hiervoor kiest, word je ’s ochtends verwacht op de afgesproken locatie. Daarna zul je zes uur lang les krijgen van onze enthousiaste docenten. Onze theorie cursus in 1 dag is ook geschikt wanneer je last hebt van faalangst, dyslexie of een leerstoornis. Doordat onze docenten op een leuke manier de kennis mondeling overbrengen, zal je niet lang in je boeken hoeven te kruipen om de kennis voor het examen op te doen. Na de theorie cursus in 1 dag te hebben gevolgd worden de cursisten naar de dichtstbijzijnde CBR locatie gebracht om daar (met succes) het examen af te leggen.

Neem contact op

Wil je meer weten over de theorie cursus in 1 dag? Dan geven wij, naast de informatie op de website, ook graag persoonlijk antwoord op al je vragen. Wij kunnen je helpen wanneer jij jouw vraag mailt naar info@sowiesogeslaagd.nl of wanneer je belt naar het nummer 085-065 67 77. Samen zorgen wij ervoor dat je dankzij de theorie cursus in 1 dag je examen kunt behalen.