Theorie cursus

Ben jij bezig met je rijbewijs en wil je, om verder te kunnen, ook je theorie-examen snel behalen? Dan is een theorie cursus wellicht iets voor jou. Tijdens een theorie cursus leer je alle benodigde kennis, zodat je niet zelf veel tijd en moeite moet steken in het beheersen van de stof. Een theorie cursus kun je op vele plekken volgen, maar bij Sowieso Geslaagd ben je hoe dan ook aan het juiste adres. Wil jij een theorie cursus volgen in Venlo, Tilburg, Zwolle of Deventer? Kijk dan verder op onze website voor meer informatie of meld je gelijk aan voor één van de cursussen.

Waarom wil jij een theorie cursus volgen?

Van onze cursisten hebben wij al vele verschillende verhalen gehoord. Sommige cursisten kunnen zichzelf er niet toe zetten om de stof te gaan leren of hebben een leerstoornis of faalangst wat het leren uit de boeken moeilijker maakt. Een theorie cursus is dan een goede oplossing, omdat je in slechts een korte tijd mondeling de stof wordt aangeboden die je moet beheersen voor je examen. Kortom kan iedereen bij ons terecht, zodat iedereen zijn theorie-examen voor het rijbewijs met goed gevolg kan afleggen.

Natuurlijk vinden wij het in onze theorie cursus niet alleen van belang dat je het examen haalt. De kennis die je opdoet tijdens de cursus zul je later in de praktijk nodig hebben en ook tijdens het praktijkgedeelte van het behalen van je rijbewijs moeten kunnen toepassen. Wij doen dan ook niet aan het voorzeggen van antwoorden of het aanleren van trucjes, maar zorgen ervoor dat onze cursisten de stof tot in de puntjes beheersen.

Meld je nu aan!

De weg naar een geslaagd examen

Wil je een theorie cursus volgen bij Sowieso Geslaagd? Dan kan dit in Venlo, Deventer, Zwolle of Tilburg. ’s Ochtends word je dan op de door jou gekozen locatie verwacht om de theorie cursus te kunnen volgen. Onze theorie cursus duurt één dag, waarbij zes uren les gegeven wordt. Deze lessen zijn interactief en worden zo ingericht dat het niet alleen leerzaam, maar ook leuk is om bij ons de cursus te volgen. Na deze zes lesuren zullen de cursisten naar de CBR locatie worden gebracht die het dichtstbijzijnd is om de opgedane kennis direct in het examen te kunnen laten zien. De theorie cursus is dus een lange, maar leerzame dag die in bijna alle gevallen resulteert in een mooi resultaat en veel voldoening. Om geconcentreerd te kunnen blijven zorgen wij tijdens de theorie cursus voor lunch en frisdrank.

Neem contact op

Wil je meer informatie over onze theorie cursus of wil je meer weten over Sowieso Geslaagd? Neem dan gerust contact met ons op! Wij vertellen graag meer over onze werkwijze en over hoe wij al vele malen cursisten hebben geholpen in het overwinnen van problemen, zoals faalangst of een leerstoornis. Je kunt ons bereiken via info@sowiesogeslaagd.nl of wanneer je belt naar 085-065 67 77. Wil je jezelf direct voor één van de data en locaties inschrijven om de theorie cursus te volgen? Dan kan dat eenvoudig via de website.

[kswr_heading head_align=”center” head_title_color=”{“type“:“color“,“color1“:“rgba(0, 183, 255, 1)“,“color2“:“#333“,“direction“:“to left“}” head_subtitle_color=”#333333″ head_title=”SINDS 1 MAART 2009 BESTAAT HET THEORIE EXAMEN UIT 3 ONDERDELEN” head_title_fsize=”font-size:25px;” head_title_fstyle=”font-family:Default;font-weight:inherit;” head_subtitle_fsize=”font-size:14px;” head_subtitle_fstyle=”font-family:Default;font-weight:inherit;” head_title_margins=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;” head_subtitle_margins=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;”]

 Wij behandelen al deze 3 categoriëen 1 voor 1. Je slaagt voor het theorie examen als je minimaal 13 vragen over gevarenherkenning goed hebt daarnaast moet je nog minimaal 35 vragen over wetten en verkeersregels/inzicht en risico’s goed hebben. Het lijkt heel wat, maar met onze cursus haal je het met je ogen dicht!

[/kswr_heading]

25 vragen over gevaarherkenning

30 vragen over wetten en verkeersregels

10 vragen over verkeersinzicht en risico’s

Anders dan bij de vele theoriescholen in Nederland oefenen wij niet klakkeloos theorievragen in de hoop dat kandidaten deze onthouden. Onze lesmethodiek is gebasseerd op begrijpend leren en lezen en zal u niet alleen in 1 dag laten slagen voor het theorie examen maar u ook een bewuste automobilist maken.

Bewezen minder auto rijlessen na het volgen van onze 1 daagse theoriecursus!!

Wat ons uniek maakt is het feit dat onze theorie cursus zijn kosten dubbel en dwars terug verdient. Onze theorie cursus is zeer praktijk gericht en er wordt veel aandacht besteed aan het toepassen van de zojuist geleerde verkeers regels tijdens de rijlessen.
Hierdoor hoeft uw rij-instructeur u minder uit te leggen en kunnen lesonderdelen sneller afgerond worden. Dit bespaart tijd, en tijd is geld!!!

Onze theoriecursus is geschikt voor iedereen! Of u nauw faalangst, dyselexie en/of ADHD heeft, wees gerust, onze methode is ook geschikt voor u.

Meld je nu aan voor onze spoedcursus voor de auto theorie: