Theorie in 1 dag

Het theorie-examen voor het behalen van je rijbewijs is een groot struikelblok voor veel van onze cursisten. Heb jij ook moeite met het leren van de stof of zie jij op tegen dit examen? Dan kun je de theorie in 1 dag onder de knie krijgen door een cursus te volgen bij Sowieso Geslaagd. Wil jij ook de theorie in 1 dag leren en niet dagen lang zelf moeten leren om de stof te begrijpen? Dan kun je jezelf via onze website eenvoudig aanmelden. Wil je meer weten over hoe je de theorie in 1 dag kunt leren op onze cursus? Dan kun je verder lezen op onze website.

Wie zijn wij?

Bij Sowieso Geslaagd bieden wij cursussen aan waardoor je de theorie in 1 dag kunt leren en behalen. Al ruim 2000 cursisten hebben bij ons hun theorie in 1 dag onder de knie kunnen krijgen en wij zijn ervan overtuigd dat dit voor iedereen mogelijk is. Juist door onze interactie manier van lesgeven en onze leerzame, klassikale lesvorm is deze cursus geschikt voor iedereen die problemen ervaart. Zo hebben ook mensen met dyslexie, faalangst of een leerstoornis hun theorie in 1 dag behaald, dankzij het volgen van een cursus.

Onze cursussen, om je theorie in 1 dag te behalen, worden gegeven op verschillende locaties door het land. Zo kun je bijvoorbeeld terecht in Tilburg, Venlo, Deventer of Zwolle voor onze cursussen. Tijdens al onze cursusdagen gaan wij op dezelfde, effectief gebleken, manier te werk.

Meld je nu aan!

Hoe leer je de theorie in 1 dag?

Wanneer je beslist een cursus te gaan volgen op één van onze locaties, word je ’s ochtends verwacht op de afgesproken plaats. Hier zal gedurende zes uur op een interactieve manier les gegeven worden. Na deze zes uur zul je de theorie onder de knie hebben en worden alle cursisten met een bus naar de CBR locatie worden gebracht die het dichtst in de buurt ligt. Hier wordt het examen afgelegd, waardoor je de kennis over de theorie in 1 dag kan opdoen en het examen van de theorie in 1 dag kan halen. Wij geloven erin dat het niet wenselijk is om antwoorden voor te zeggen of trucjes aan te leren, omdat ook na het behalen van je theorie examen de kennis van groot belang is voor zowel het praktijkexamen als na het behalen van je rijbewijs.

Neem contact op

Wil jij meer weten over de cursus waardoor je jouw theorie in 1 dag onder de knie kunt krijgen of wil je meer weten over Sowieso Geslaagd? Dan kun je veel informatie vinden op onze website. Staat hier niet wat jij wil weten? Neem dan gerust contact met onze medewerkers op. Zij vertellen je graag meer over het opdoen van de kennis voor je examen en het behalen van je examen theorie in 1 dag. Wij zijn bereikbaar wanneer je jouw vraag mailt naar info@sowiesogeslaagd.nl of belt naar 085-065 67 77. Zo snel mogelijk beantwoorden wij dan al jouw vragen, zodat jij de theorie in 1 dag kunt begrijpen en het examen met succes kan afsluiten.