Theoriecursus Tilburg

Met de theoriecursus van sowiesogeslaagd.nl ben je binnen één dag geslaagd voor je theorie-examen in Tilburg. Onze unieke lesmethode zorgt ervoor dat jij de theorie beheerst en het theorie-examen foutloos kunt doorkomen. Door middel van eenvoudige tips en ezelsbruggetjes heb je 100% kans van slagen. Meld je nu aan voor onze auto theorie cursus en haal je theoriecertificaat voor  € 89,- (exclusief € 31,- examenkosten)

Kosten van de theorie cursus en het examen in Tilburg

De theorie cursus van SowiesoGeslaagd.nl kost nu tijdelijk € 89,-*. Inbegrepen bij de prijs is:

  • Intensieve begeleiding door professionals
  • Reservering van een plek bij het CBR-examen
  • Vervoer van de theoriecursus naar het CBR in Tilburg.
  • Goed verzorgde lunch + drankjes

*Genoemde prijs is exclusief € 31,- examenkosten

Let op: neem een geldig identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart) mee naar onze theorie cursus. Als je deze niet bij je hebt, mag je het CBR-examen niet maken!

Theorie cursus en het examen op één dag

Direct nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen voor onze theorie cursus in Tilburg, nemen wij contact met je op en krijg je een bevestiging van je aanmelding. In deze bevestiging staat:

  • De adresgegevens van de cursuslocatie in Tilburg
  • Aanvangstijden van zowel de cursus als het CBR-examen
  • Hoe je de theoriecursus kunt betalen

Vervolgens doen wij de rest! SowiesoGeslaagd.nl reserveert voor jou een plek bij het examen en we regelen tevens het vervoer naar het CBR in Tilburg. Ook staat er tijdens de cursus een volledig verzorgde lunch klaar.

Hoe lang duurt de theoriecursus in Tilburg?

Op de cursusdag wordt je in de ochtend verwacht op onze locatie in Tilburg. De hele cursus duurt ongeveer zes uur, inclusief een goed verzorgde lunch en drankjes. Aansluitend aan de theoriecursus wordt je met een bus naar het CBR in Tilburg gebracht en start het theorie-examen. Na 20 tot 30 minuten ontvang je direct de uitslag van het examen. Om te slagen, dien je minimaal 13 vragen goed te beantwoorden over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over het verkeersinzicht en de verkeersregels. Zodra je geslaagd bent, ontvang je een theoriecertificaat met een geldigheidsduur van anderhalf jaar.

Hoe werkt de theoriecursus van SowiesoGeslaagd.nl?

Onze theorie cursus vindt plaats op een centrale locatie in Tilburg. Met maximaal dertig andere cursisten leer jij op een leuke en efficiënte manier de theorie. Aan de hand van praktische voorbeelden, handige ezelsbruggetjes en slimme tips zorgen wij ervoor dat je goed voorbereid het examen kunt maken. Bekijk ook drie voorbeeldvragen om alvast te oefenen met de vraagstelling van het autotheorie-examen. In onze theoriecursus komen alle verschillende aspecten van het examen aan bod. Het autotheorie-examen bestaat uit:

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 30 vragen over wetten en verkeersregels
  • 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s

Ruim 20.000 anderen zijn al geslaagd voor het examen dankzij onze theoriecursus. Ben jij de volgende? Meld je direct aan voor onze theorie cursus in Tilburg.